Om oss

 

Vi er et heleid norsk selskap som spesialiserer oss på oppdrag for mekanisk industri. Som relativt nystartet selskap har vi allerede opparbeidet en stor kundeportefølge bestående av blant andre General Electric, Hydro Aluminium, Siemens, Nordisk Vannteknikk, Norgips, Orika og Skanska Marine.

 

Fakta: Vårt selskap ble stiftet høsten 2019 og overtok ansatte og maskinpark fra Drammen Yard. Vi sysselsetter nå totalt 25 personer.

Produksjon: Vi kan tilby fagmessige tjenester over et stort spekter innen reparasjon og vedlikehold av maskiner, skip, installasjon av industrimaskiner- og utstyr. Produksjon av metall-konstruksjoner og deler, produksjon av tanker og cisterner. Vi utfører sveising, smiing, stansing, dreiing og valsing både for det profesjonelle markedet og for privatpersoner. Vi produserer også trappeløsninger og stillaser. I tillegg tilbyr vi utleie av mannskaper til store og små oppdrag.

Lokalisering: Vi er lokalisert i de tidligere lokalene til Drammen Skipsreparasjon ("Slippen"), Havnegata 83 i Drammen. 

Fasiliteter: Bedriften disponerer plateverksted: 470m², maskinverksted: 550m², lager: 180m², uteareal: 2.000m² i tillegg til kontorer og velferdsrom. Krankapasitet: 5 tonn og løftehøyde 5 meter.

HMS: Vi har nullvisjon for skader og miljøutslipp i vårt HMS-arbeid. Vi vektlegger et godt og sikkert arbeidsmiljø.

Fagopplæring: Bedriften ble våren 2021 godkjent som opplæringsbedrift, og vi har skrevet kontrakt med to lærlinger innen industrifagene siden august 2021.

Nippon Gases: Vi er fra våren 2022 forhandler for Nippon Gases.

 

Vi er søsterbedrift av Sylling Multiservice AS